Home Top Ad

Amazon February Quiz Answers 16-Feb-2021 & Win 20,000 Amazon Pay Balance

Share:

Amazon 16-February-2021-Quiz Answers & Chance to Win 20,000 Amazon Pay Balance:

The Amazon February Quiz Answers for 16 February 2021 is Live Now! You can play the Amazon February Quiz Answers and chance to Win 20,000 Amazon Pay Balance. If you are looking for the correct answers, here are all the 5 correct answers to the Amazon February Quiz Answers.

Amazon February Quiz Answers on 16 Feb 2021 Win 20,000 Pay


Here are the steps to play the Amazon February Quiz Answers & Win 20,000 Amazon Pay Balance:

1. Download the Amazon App From the Google Play Store OR the Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App or Login.

3. Search for “Funzone Or Quiz Word" in the App & find the quiz.

4. There Will be a total of 8 Questions.

5. Answer all the questions correctly then you will be able To Enter The Lucky Draw.

Amazon February Quiz Answers Contest Details:

  • Prizes – 20,000 Amazon Pay Balance 
  • Quiz Based on- General Knowledge
  • Amazon February Quiz Answers Contest Date – 16 Feb 2021
  • Contest Prize – 20,000 Amazon Pay Balance
  • Result – 01-March-2021

Amazon February Quiz Answers – 20,000 Amazon Pay Balance:

Q1: As Per Few Sources, The Oldest Record Of What Being Sent Was A Poem Written By A French Duke Charles To His Wife In 1415?

Answer 1: Valentine

Q2: For The First Time In 34 Years, The Famous Surajkund Crafts Mela, Held In Which State Has Been Cancelled?

Answer 2: Haryana

Q3: Which Of These Organisations Operating Under The Ministry Of Defence, Celebrated Its 45th Raising Day On February 1st, 2021?

Answer 3: Indian Coast Guard

Q4: 12th February Is Celebrated As _______ Day To Observe The Birth Anniversary Of The Father Of Evolutionary Biology. Fill In The Blanks

Answer 4: Darwin

Q5: National Science Day Is Observed On 28th February In India To Commemorate The Discovery Of An Effect Named After Which Scientist?

Answer 5: CV Raman

Q6: Tom Brady, A Legendary American Football Player, Created History By Winning His 7th Superbowl. For Which Team Did He Win His 7th Superbowl?

Answer 6: Tampa Bay Buccaneers

Q7: In February 2019, Which Of These Bollywood Movies Released That Won A Record 13 Filmfare Awards?

Answer 7: Gully Boy

Q8: On February 2nd, 1990 The 30 Year Old Ban On The African National Congress Was Lifted By Which President?

Answer 8: FW De Klerk

For other Amazon Quiz & Answers click the following links:

Amazon Valentines Carnival Spin and Win Quiz Answers

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers

Amazon Valentines Special Edition Quiz Answers

Amazon Festival Edition Funzone Jackpot Quiz Answers

Amazon Alexa On App Quiz Answers

Amazon Fossil Valentines Day Quiz Answers 

Amazon Oppo Reno5 Pro 5G Quiz Answers

No comments